ich-zapfe

1-øre slangeklemme for NW 4 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 452610

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 126.39
NOK 101.09 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

1-øre slangeklemme for NW 4 mm, galvanisert, 100 stk

Hold slangen på plass med disse pålitelige 1-øre slangeklemmene for NW 4 mm. Med galvanisert stål for økt holdbarhet, kan du være sikker på at disse klemmene vil vare lenge. Denne pakken inneholder 100 klemmer, ideell for en mengde forskjellige applikasjoner.

Egenskaper:

  • Galvanisert stål for økt holdbarhet
  • Bredde på 8 til 10 mm, passer til forskjellige størrelser på slanger
  • Pakke med 100 klemmer
  • Ideell for automotiv, landbruks- og industriapplikasjoner

Spesifikasjoner:

  • Antall: 100
  • Klemmestørrelse: 1-øre
  • Passer for slanger: NW 4 mm
  • Bredde: 8-10 mm
  • Materialer: Galvanisert stål

Disse klemmene er ideelle for å holde slanger på plass i ulike prosjekter. Med en bredde som passer til flere størrelser på slanger er klemmene svært allsidige. De kan brukes i mange ulike miljøer, inkludert i industri, landbruk og innenfor andre automotiv-applikasjoner. Bestill denne pålitelige pakken med 100 slangeklemmer nå.

Pålitelig festemekanisme:

De galvaniserte 1-øre slangeklemmene for NW 4 mm gir en pålitelig festemekanisme som sikrer at slangen sitter godt på plass uten fare for lekkasjer eller løsning over tid. Dette gir deg trygghet og sikkerhet i dine applikasjoner, uansett om det er i bilindustrien, landbrukssektoren eller i industrien generelt.

Enkel installasjon:

Med sin brukervennlige design er disse slangeklemmene enkle å installere uten behov for spesialverktøy. Dette sparer deg tid og krefter og lar deg fokusere på andre oppgaver. Du kan være sikker på at slangen er godt festet med disse pålitelige klemmene.

Allsidig bruk:

Uansett om du jobber med bilreparasjoner, jordbruksmaskiner eller andre industrielle applikasjoner, vil disse slangeklemmene være en pålitelig løsning. Deres evne til å tilpasse seg ulike slangediametre gjør dem svært allsidige og egnet for en rekke formål.

Lange levetid:

Takket være det galvaniserte stålmaterialet, har disse slangeklemmene en lang levetid og motstår korrosjon og rust. Dette betyr at de vil opprettholde sin funksjonalitet og pålitelighet selv under krevende forhold, og gir deg god valuta for pengene over tid.

Bestill nå:

Ta kontroll over slangefestingen med disse pålitelige 1-øre slangeklemmene for NW 4 mm. Med en praktisk pakke på 100 klemmer er du godt rustet til å takle ulike prosjekter og utfordringer. Bestill din pakke i dag og opplev den pålitelige kvaliteten selv!

Vare-ID 452610
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Innhold 1 stykke
Vekt 5 g
Netto vekt 5 g
dimensjoner 12×10×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: